WordPress Mobile Blogging

43

Salam kawan-kawan semua…

Hari ni saja nak test posting blog dari smartphone. Nak tengok susah ka senang. Kalau senang mudah lah sikit saya nak share, tak perlu buka laptop lagi.

Untuk kawan-kawan yang belum tau cara dia boleh download apps WordPress ni kat Google Play. Saya guna android saja. Senang.

Cantik juga rupanya. Cuma nak resize gambar tu saja dia susah sikit. Setting dia tak lah susah sangat. Kena test banyak kali. Selamat mencuba kawan-kawan.