Satu Masa : Satu Kisah

39

Okay saya nak share sikit tentang kisah lama… kebetulan video-video ni terjumpa kat dalam pc saya… nasib ada la… sebenarnya banyak video dah missing… video ni rakam pakai Nokia E71 jer… jahat saya… suka rakam curi… hahaha…

Sebenarnya orang dalam video ni partner saya dalam insurans… hehehe… sapa tak kenai Aziz… inilah salah satu cerita kisah permulaan kami… susah senang tetap sama-sama…

Kisah video ni diambil masa hujung tahun 2006 dan awal 2007… kira kami masa tu memang baru sangat laa…

Ada kisah ayaq mata pun ada… tapi biaq la kami simpan saja… anda tengok cara presentation Aziz tu… macam-macam laa…

Kat bawah ni pulak time merapu… tengok video ni betoi-betoi kami naik keta apa… hahaha tu keta Aziz… keta saya pun sama juga…

Hahaha… tau dak keta apa tu… haaa tu la Kancil paling lowered… meter tengah… saya punya meter depan… kira Aziz punya advanced sikit laa…

Kami selalu tukaq-tukaq keta… kalau time nak jumpa prospek Aziz tapi saya nak ikut… so kena bawak keta dia lah… bila nak jumpa prospek saya pulak dan Aziz nak ikut… so kena bawak keta saya pulak lah… nak jimat punya pasai… lagi pun masa tu kami sama-sama susah… sama-sama tak pandai… so kalau jumpa prospek yang ada objection yang pelik-pelik… kami sama-sama kautim… keliaaa…

Aktiviti kami apa lagi… buka booth saja la nak jimat kos… bila ada appointment baru kami keluaq sama-sama…

Bawah ni plak kat China…

Syiokkk kann bila kenang-kenang balik…