My Bizz

Rawatan transplan di luar negara

Ini pula kisah nak buat rawatan transplan di luar negara… atau dengan kata lain rawatan nak tukar organ kat luar negara…
Okay… mulai January ni kalau anda nak buat rawatan transplan kat luar negara tanpa kelulusan Kementerian Kesihatan, semua ubat anti penolakan dah tak cover… maksudnya kena bayar lah. Ubat ni mungkin kena makan untuk jangka masa yang lama sebab bila kita tukar organ, contohnya buah pinggang, selalunya buah pinggang yang baru tu belum sesuai dengan kita… jadi kena la makan ubat anti penolakan ni…
Sumber : Berita Harian dan KOSMO!

Di Prudential, kita ada penyelesaiannya… anda lihat jadual di bawah sini… ini ialah salah satu manfaat dalam PruBSN Link Series yang terbaru… anda boleh memilih pelan ni untuk rawatan transplan kat luar negara…

…atau kalau anda nak lebih jelas, anda pergi kat link Takaful Health 2. Anda scroll kat bahagian bawah sekali tu… ada sedikit penerangan kat situ… atau hubungi ejen anda untuk penerangan yang lebih lanjut.

Orang yang sihat selalunya susah sikit nak bayar premium… atau dengan kata lain kedekut!…  tapi bila dah sakit… kebanyakan orang tak sayang duit lagi… malah sanggup jual harta benda… kalau boleh anda janganlah buat macam tu… kita ada penyelesaiannya… dapatkan Pelan Perlindungan Kewangan ni dari Prudential.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *