My Bizz

Prudential Claim – Elaun Wad dan Elaun Bedah

Salam semua… dah lama client saya tak claim Elaun Bedah. Ini ada satu cek claim yang saya baru terima. Mari saya tunjukkan satu contoh claim Elaun Bedah. Anda tengok summary kat bawah sini…

Ok… anda tengok yang tulis “Surgical Procedure Benefit @ Severity Level” tu… untuk nak apply benefit ni ke dalam polisi, anda kena attached sekali benefit Medical Cover… Anda nampak yang tulis “Medical Cover” kat atas tu kan… dalam Medical Cover tu ada sekali benefit Elaun Hospital (Hospital Benefit)
So… dalam polisi client ni dia apply Hospital Benefit (Elaun Wad) dengan Medical Cover… anda klik kat SINI untuk nak tau detail (scroll sampai jumpa benefit tu). Ada ejen-ejen dari company lain yang depa faham sikit pasal benefit ni kata rugi kalau prospect apply ke dalam polisi. Bagi saya ia tak lah mahal mana pun… janji ejen tahu nak tailor made dengan keperluan prospect… kalau prospect ada budget lebih boleh apply benefit ni ke dalam polisi.
Kat bawah sini cek nya…
Kat bawah sini pulak… client saya kena buat operation yang lain pulak… client yang sama kes dengan yang kat atas tu… dia masuk wad, tapi ada DUA operation yang kena buat… tapi lain-lain level keseriusan nya (Severity Level)…
Kalau anda perasan… kes kat atas tu operation dengan Severity Level (1) …dan kat bawah sini pulak Level (2)
Tak rugi pun… untuk pengetahuan semua… benefit Medical Cover ni akan membayar untuk semua jenis pembedahan (kecuali bersalin, bersunat dan kosmetik)… dari sekecil-kecil pembedahan sehinggalah sebesar-besar pembedahan…
So… kat bawah sini cek nya… dia dapat cek yang berlainan untuk SATU kemasukan ke wad dengan DUA operation yang berbeza level keseriusan nya…
Untuk mendapatkan quotation dan caruman yang sesuai yang disertakan dengan manfaat Medical Cover ni… anda boleh request kat ruangan yang disediakan di bawah website saya ni… atau baca di SINI dulu…
InsyaAllah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *