My Bizz

Nak Beli Insurans Jangan Berdolak-dalik

Lagi kisah insurans… ini antara komen terbaik untuk orang yang masih rasa diri kebal tak perlu beli insurans… tak kena tak pa… boleh cakap besaq… boleh bagi macam-macam alasan… boleh berdolak-dalik… bila dah kena macam sahabat ni… 
Harap sahabat kita ni tabah menghadapi dugaan… saya doakan moga anak kepada Saudara Amer ni sembuh macam biasa… Aminnn…

Anda boleh baca komen tu di SINI… jom apply medical plan untuk diri anda… jangan jadi macam peminta sedekah bila perlukan duit untuk buat rawatan kos hospital… bersedia seawal yang boleh…

Biar perit semasa mencarum dari perit semasa nak bayar kos hospital…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *