My Bizz

Lagi kisah nak promo takaful dengan cara tak beretika…

Salam semua…
Hari ni 13hb Sept. 2011… ejen under saya iaitu Khairul Azwa dapat call dari ejen under dia. Katanya ada 7 polisi yang akan surrender. Kenapa? Ejen MAA Takaful nak cantas katanya.
Kesiannn… apalah yang kita boleh buat. Biarlah… biar dia surrender… satu hari dia akan menyesal. Sure dia akan menyesal sebab salah sorang dah claim tulang belakang. Kenapa dia nak surrender… sebab saving sikit! Agaknya ejen-ejen MAA ni dak tak tau nak cari client lain dah laaa… client Prudential juga yang depa cari…
Kisah kat atas tu kalau readers tak percaya boleh call ejen saya sendiri Kak Azwa di number 012 408 0460.
______________________________________________________________
NOTA : Posting kat bawah sini yang asal… atas permintaan LEADER MAA… dan atas dasar SAHABAT… dengan ini saya DELETE…

Dengan ini saya sebagai pemilik weblog ini MEMOHON MAAF SECARA TERBUKA kepada 

En Jas Gunaa Sangani 

di atas kerugian akibat dari artikel tersebut.

Terima Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *