Kisah Penyakit dan Kos Perubatan – Sekadar Untuk Bantuan Dan Renungan

23

Pagi ni terbaca kisah blogger kat Utusan Online … menarik sekali… dan pembacaan saya telah membawa kepada kisah-kisah blogger yang lain…

Saya nak share kisah Bantuan Untuk Rakan entry oleh blogger Hamzah Ian. Saya pun tak kenal dengan Jejai @ Azhar Ramli yang dimaksudkan…

Kisahnya… beliau mengidap Lung Cancer Stage 4… dan beliau sangat tabah… saya rasa tak perlu nak tulis panjang sebab kat entry Bantuan Untuk Rakan dah ada detailnya… mungkin dengan apa yang saya nak sampaikan ini akan ada insan-insan lain boleh tampil membantu meringankan beban beliau… insyaAllah…
Dari blogger-blogger ni pulak saya terbaca lagi kisah yang lain…
Luahan Hati Ibu Tunggal yang mana account MayBank beliau kena block… tak tau la kenapa account tu kena block… isunya kat sini bukan masalah account kena block… isu yang lebih besar ialah kisah penyakit beliau… Penyakit Yang Tidak Diketahui
Anda boleh baca kisah-kisahnya di blog Alia Haryanie … kisahnya sangat sedih… sudah la hidup sebagai ibu tunggal… menderita dengan penyakit pulak tu sambil membesarkan anak…
Beliau juga sangat-sangat perlukan bantuan… detail tentang account beliau ada di blog Eyriqazz … marilah kita bantu mereka sekadar yang termampu…
Semoga mereka semua tabah menghadapi dugaan Allah ini… dan didoakan semoga cepat sembuh dan boleh menjalani kehidupan seperti biasa… Aminnn…