Kanser Menyerang Tak Kira Usia

54

Tak sangka kan… mula-mula kecik saja… artikel ni adalah sharing dari client saya juga… sebab client saya ni dah buat kemo dan tengah buat radiotherapy… so macam-macam dia jumpa kat hospital…

Jom baca kandungan artikel ni…

Sumber : Harian Metro

Kanser sekarang sangat mudah menyerang. Jangan ingat umur muda kita boleh bebas dari penyakit kritikal. Berhati-hati kawan-kawan. Kos rawatan untuk kanser adalah antara yang tertinggi. Anda boleh survey berapa kos-kos untuk buat kemo dan radiotherapy.

Jom kita jaga kesihatan. Amalkan makan durian belanda. Saya dah tanam pokoknya. Tak lama lagi berbuah lah tu. Hehehe… Satu lagi amalan untuk mengelak kanser ialah makan pulur buah nanas. Pulur dia yang tengah-tengah buah tu. Jarang orang makan yang bahagian tu. Tapi itu antara pencegah kanser juga.

Tapi kalau takut juga terkena kanser, risau pasal kos-kos perubatan dia apa semua, apply takaful. InsyaAllah client saya ramai dah yang boleh elakkan dari guna duit simpanan depa. Kos hospital takaful yang tanggung. Duit simpanan boleh guna untuk benda lain. Siap dapat pampasan lagi.