Jitra Time Lapse Dari 1984 hingga 2016

58

Salam semua… mari kita lihat google maps time lapse… ni kawasan Jitra… kampung saya… kenangan betul laa…

 

 

Macam mana nak tengok… tekan button play tu… boleh select nak Fast Motion atau Medium Motion… anda boleh search lokasi kawasan anda… dia akan tunjuk time line dari tahun 1984 hingga 2016… sayangnya google hanya bagi dari jarak 1 km saja… kalau boleh tengok lagi dekat tentu lagi nostalgia… boleh tengok rumah kampung dulu…

Dari jauh pun dah nampak banyak perubahan… tahun 1984… lama… sangat lama… saya Form 1… hehehe…

Nota : Google Time Lapse hanya boleh dilayarai dari versi desktop saja…