My Bizz

Contest – March n April

Hari ni dapat msg dari RDM (Regional Development Manager)… contest lagi… contest apa… baca msg ni…
Samsung Galaxy Note tuuu… Prudential ni memang suka kasi gadget lah… dari BlackBerry… laptop Dell… iPad… dan macam-macam lagiii… Galaxy Note ni latest punya contest…

Contest ni open untuk semua ejen… period dia mula dari March sampai April 2012… dua bulan tu… macam mana?…
…macam ni…

  • 50K API dapat Galaxy Note
  • 30K API – Cash RM800
  • 25K API – Cash RM600
  • 20K API – Cash RM400
…bagi ejen-ejen yang ada aktiviti dan aggressive selalunya tak ada masalah untuk achieved jumlah ni… ayuh ejen-ejen Prudential semua… kejar contest ni… saya pun nak jugak Galaxy Note ni… (^_^)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *