My Bizz

Contest Lagi : Splendid Bangkok

Klik kat gambar untuk saiz yang besar
Lagi contest untuk ejen-ejen Prudential. Bagi yang tak achieved Star Club boleh grab contest ni. Terbaik dari Prudential. Cuma buat 20K saja anda layak untuk bermalam di Bangkok. Anda achieved contest ni… komisen pun bertambah… bercuti pun free… mana ada kerja yang senang-senang company nak bagi macam ni…
Contest ni open dari 1hb Nov 2011 hingga 31hb Dis 2011… dua bulan…
Okay… selamat meng’grab’kan contest ni… (^_^)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *