My Bizz

Claim untuk client Prudential

Sekarang ni kalau nak apply insurans pun nak kena tunjuk claim dulu… prospect pun dah pandai sekarang ni… tak tunjuk bukti tak mau sign… betoi ka insurans hang ni boleh claim… nahhh… ni bukti-buktinya… berlambak punya dok ada cek claim… tak larat nak scan… aku snap pakai camera phone saja…

Claim Accident

Elaun Wad

Elaun Wad

Elaun Wad

Claim Accident Out Patient

Elaun Wad

Elaun Wad

Claim Accident

Kalau tak percaya lagi tak tau laa… mai tengok kat office ni berapa banyak kita dok proses claim satu hari…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *