Claim PruBSN

38

Salam kawan-kawan… saya jarang tunjuk testimonial claim dari client saya. Selalu saya minta izin dulu sebelum nak posting. Yang ni saya minta izin. Antara client saya yang sangat sporting.

Tapi dia minta hide nama dia sebab kerja gov. kena jaga. Ok kita tutup nama.

Claim tulang belakang. Jatuh kat rumah. Bil sampai RM36 ribu. Implants saja RM9 ribu. Macam tak percaya. Okay cikgu, nanti kita pekena beriyani kambing. Sempoi punya.

Nasib baik cikgu paham, duit yang PruBSN bayaq kat hospital tu duit orang ramai yang carum. Itulah konsep Takaful. Kita tak sakit, kita derma kat orang yang sakit. Kita pulak yang sakit, kita gunalah duit orang lain pulak yang mencarum dalam tabung tu.

Dapat doktor pun garang… orang Kedah kata cenge… hahaha…

Moga cikgu cepat sembuh yaa… tak mau sakit-sakit. Selalu saya doakan supaya semua client saya sihat-sihat belaka. Sakit dah sihat itu ujian dari Allah.